• تاریخ انتشار : 1401/01/11 - 13:06
  • بازدید : 73
  • تعداد بازدید : 71
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

همراهی دکتر زینی وند با کارشناسان بهداشت محیط در بازدیدهای انجام شده از رستوران های مسیر جاده امام رضا (ع)

11 فروردین ۱۴۰۱ دکتر زینی وند مدیر شبکه بهداشت و درمان پاکدشت با همراهی مهندس جدیدی و کارشناسان واحد بهداشت محیط از رستوران های مسیر جاده امام رضا (ع) بازدید نمودند وچگونگی رعایت شیوه نامه های بهداشتی مربوط به تهیه و طبخ غذا را مورد ارزیابی قرار دادند .

 

11 فروردین  ۱۴۰۱ دکتر زینی وند مدیر شبکه بهداشت و درمان پاکدشت با همراهی مهندس جدیدی و کارشناسان واحد بهداشت محیط از رستوران های مسیر جاده امام رضا (ع)  بازدید نمودند وچگونگی رعایت شیوه نامه های بهداشتی مربوط به تهیه و طبخ غذا را مورد ارزیابی قرار دادند .

 ضمن این بازدید که چند قنادی و رستوران مورد بازدید قرار گرفتند آقای دکتر زینی وند از نزدیک موارد نیازمند پیگیری را به مالکان تذکر دادند .

پس از بازدید نیز یادآور شدند با توجه به اینکه شبکه بهداشت متولی سلامت جامعه است و هر گونه اشتباه می تواند جان مردم را به خطر بیندازد ، کارشناسان شبکه بهداشت می بایست با دقت تمام همه موارد را رصد کرده و هیچ موردی نباید از چشم آنان پنهان بماند .

همچنین تیم دوم بازدید با همراهی مهندس علیدادی بخش دار شریف آباد از اصناف منطقه شریف آباد بازدید نموده و اقدام به پلمب چند مورد نانوایی نمودند .

 سایر بازرسی های بهداشت محیط :

 ۲۸۵ مورد( بازدید از مراکز تهیه و توزیع ۱۶۲ مورد و عمومی ۱۲۳مورد)

تعداد بازدید هلال احمر:  ۰ مورد

تعداد صدو‌ر ‌اخطا ر بهداشتی:۰  مورد

تعداد پلمپ : ۰ مورد

تعداد گندزدایی اماکن عمومی: ۸ مورد

تعداد بازدیدهای گشت مشترک با اتاق اصناف و اداره صمت : ۱۴ مورد 

۰مورد  نظارت بر دفن اجساد کرونایی‌

 ۵۳کیلو گرم  مواد غذایی معدومی

 ۰ مورد نمونه برداری میکروبی و  نمونه شیمی آب آشامیدنی

  • گروه خبری : خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 115089
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن