واحد برنامه ریزی ، آمار، پایش و ارزیابی عملکرد

کارشناس مسئول :معصومه آشناد

• تاریخ انتشار : 1403/07/18 - 11:58
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

برگزاری جلسه آموزشی خودمراقبتی ویژه کارگران کارخانجات الماس دانه در ابراهیم آباد

سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳، با توجه به روز شمار هفته سلامت روان(سلامت روان در محیط کار زمینه ساز سلامت روان اعضای خانواده)، آموزش خودمراقبتی در محیط کار و افزایش مهارت خودآگاهی توسط کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت ابراهیم آباد شهرستان پاکدشت برگزار گردید. سلامتی یکی از مهمترین نعمت هایی است که هر انسانی می تواند از آن بهره مند باشد. سلامت به معنی رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی و نه فقط فقدان بیماری و نداشتن معلولیت است. با این وجود افراد زیادی از این نعمت برخوردار نیستند و به مراقبت جهت بازگردان سلامتی یا حفظ وضعیت فعلیشان نیازمند هستند. بنابراین با انجام برخی اصول ساده خودمراقبتی می توان احتمال بروز این بیماری ها را در افراد جامعه کاهش داد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار