• تاریخ انتشار : 1402/10/28 - 11:08
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

گامی دیگر در مسیر خدمت گذاری .

شبکه بهداشت و درمان پاکدشت موفق به کسب عنوان شبکه برتر در سومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی گردید.

چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت و درمان، دکتر خدا دوست معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ایمان وکیل زاده مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، دکتر عوض‌پور رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و دیگر مسئولان برگزار شد. طی این جشنواره شبکه بهداشت و درمان پاکدشت موفق به کسب رتبه برتر در بین شبکه های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گردید و از دکتر زینی وند به عنوان مدیر این مجموعه و سایر کارکنان امور مالی و اداری تقدیر به عمل آمد .

• گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار