• تاریخ انتشار : 1404/05/27 - 11:37
  • بازدید : 4
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

نظارت بر عرضه محصولات سلامت محور در فروشگاه های آرایشی بهداشتی پاکدشت توسط شبکه بهداشت

روز یکشنبه مورخ ۲۶ مردادماه، گشت مشترکی از فروشگاه های آرایشی و بهداشتی مرکز شهر، با حضور کارشناسان غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان و همراهی نمایندگانی از اداره تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف برگزار گردید.

 این بازرسی که با هدف پیشگیری و مبارزه با کالای قاچاق اجرا شد ، منجر به کشف و جمع آوری اقلام تقلبی،قاچاق و تاریخ گذشته از سطح برخی مراکز گردید. لازم به ذکر است پرونده فروشگاه های خاطی به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.

 شبکه بهداشت و درمان با عنوان اینکه تمامی محصولات و فرآورده های آرایشی و بهداشتی می بایست دارای مجوز لازم از سازمان غذا و دارو باشد و برچسب اصالت کالا( لیبل زرد اصالت) روی محصولات نشانی از ایمنی و کیفیت کالا می باشد، به مراکز فعال در این صنف هشدار داد که نسبت به تهیه اقلام آرایشی و بهداشتی دارای مجوز و با اصالت جهت کاهش آسیب ها و عوارض ناشی از کالای قاچاق و تقلبی در مردم پرداخته شود .

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 159659
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن