• تاریخ انتشار : 1401/01/01 - 13:15
  • بازدید : 197
  • تعداد بازدید : 194
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در اماکن تهیه و فروش مواد خوراکی

دوشنبه اول فروردین 1401 و در راستای نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید ۱۹ فعاللیت ها به شرح ذیل توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گرفت.

 

دوشنبه اول فروردین 1401 و در راستای نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید ۱۹  فعاللیت ها به شرح ذیل توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گرفت.

 

۱_تعداد کل بازرسی از اماکن بین راهی تهیه و توزیع  : ۵۸ مورد

۲ _تعداد بازدید از اماکن عمومی ۳ مورد

۳_ ۳۹ کیلو معدومی موادغذایی فاسد

۴_۳ مورد نمونه برداری میکروبی اب و ۷ مورد کلرسنجی از شبکه ابرسانی شهرستان پاکدشت

۵_استفاده از دستگاه پرتابل ۷ مورد

  • گروه خبری : خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 114944
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن