روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان پاکدشت آماده بهره برداری شد.
شنبه 25 اردیبهشت ماه 1400 مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا، در یکی از سالن های ورزشی در شهرستان پاکدشت آماده بهره برداری شد. با تلاش، حضور و نظارت مستقیم دکتر زینی وند مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان پاکدشت و به همت معاون بهداشتی و کارشناسان سختکوش این شبکه یکی از سالن های ورزشی شهرستان به عنوان مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا تجهیز و آماده بهره برداری شد.
شنبه 25 اردیبهشت ماه 1400 مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا، در یکی از سالن های ورزشی در شهرستان پاکدشت آماده بهره برداری شد.
با تلاش، حضور و نظارت مستقیم دکتر زینی وند مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان پاکدشت و به همت معاون بهداشتی و کارشناسان سختکوش این شبکه یکی از سالن های ورزشی شهرستان به عنوان مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا تجهیز و آماده بهره برداری شد.












نظر