• تاریخ انتشار : 1399/05/23 - 09:24
  • بازدید : 324
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت

جلسه آموزشی نیازسنجی در شبکه بهداشت و درمان پاکدشت برگزار شد.

روز سه شنبه و چهار شنبه، 21 و 22 مرداد ۹9 به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت، جلسه آموزشی نیازسنجی در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت برگزار گردید. با عنایت به اهمیت و لزوم اجرای برنامه نیازسنجی، این جلسه با رعایت فاصله اجتماعی و اجرای کامل پروتکل های بهداشتی، توسط کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی جهت 35 نفر از پرسنل ستادی و مراقبین سلامت در خصوص مفاهیم اساسی و مراحل انجام نیازسنجی، اصول نیازسنجی و ارزیابی وضعیت موجود، تعیین اهداف کلی و اهداف اختصاصی، چگونگی تعیین مشکل اولی و تهیه فرم مداخله، چگونگی اجرای نیازسنجی در سطح شهر و روستا و.... برگزار شد.

 

روز سه شنبه و چهار شنبه، 21 و 22 مرداد ۹9 به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت، جلسه آموزشی نیازسنجی در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت برگزار گردید.

با عنایت به اهمیت و لزوم اجرای برنامه نیازسنجی، این جلسه با رعایت فاصله اجتماعی و اجرای کامل پروتکل های بهداشتی، توسط کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی جهت 35 نفر از پرسنل ستادی و مراقبین سلامت در خصوص مفاهیم اساسی و مراحل انجام نیازسنجی، اصول نیازسنجی و ارزیابی وضعیت موجود، تعیین اهداف کلی و اهداف اختصاصی، چگونگی تعیین مشکل اولی و تهیه فرم مداخله، چگونگی اجرای نیازسنجی در سطح شهر و روستا و.... برگزار شد.

  • گروه خبری : خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 95368
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن