روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت
برگزاری پنجاه و نهمین جلسه هماهنگی جوانی جمعیت با حضور آقای دکتر صالح قاسمی در شبکه بهداشت و درمان پاکدشت بهمن ماه 1404
روز دوشنبه 6 بهمن 1404 جلسه هماهنگی جوانی جمعیت با حضور دکتر صالح قاسمی، دبیر مرکز مطالعات جمعیت کشور، در شبکه بهداشت و درمان پاکدشت برگزار شد.
این جلسه که با حضور دکتر زینی وند، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و پرسنل ستاد شبکه برگزار شد، به بررسی چالشها و فرصتهای موجود در حوزه جمعیت و نقش هر ایرانی در این مسیر پرداخته شد.
دکتر صالح قاسمی در این جلسه ضمن تبیین پیامدهای سالمندی جمعیت به اهمیت گسترش فرهنگ فرزندآوری و تقویت خانواده اشاره و از تلاشهای انجام شده در این حوزه قدردانی کردند.
در ادامه از فعالیت های اعضای کمیته جوانی جمعیت با اهدایای هدایایی قدردانی گردید.
در پایان از حضور آقای دکتر قاسمی با اهدای تندیس "فعال جمعیتی" توسط دکتر زینی وند تقدیر گردید.
لازم به ذکر است دکتر قاسمی پیش از حضور در این جلسه، از فضاسازی های انجام شده در مرکز خدمات جامع سلامت مسکن مهر امام رضا(ع)، ستاد شبکه و مرکز نفس بازدید و جناب آقای دکتر زینی وند را مدیری خلاق و دغدغه مند در حوزه جوانی جمعیت معرفی کردند.
نظر