• تاریخ انتشار : 1404/11/27 - 12:21
  • بازدید : 6
  • تعداد بازدید : 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

بازدید مدیر شبکه و کارشناسان از مدرسه شهید اکبرلو جهت اجرای طرح مدرسه دوستدار جمعیت

در راستای اجرای طرح «مدرسه دوستدار جمعیت» و با هدف گسترش فرهنگ خانواده و فرزندآوری، روز یکشنبه 26 بهمن‌ماه، دکتر زینی وند، مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان پاکدشت به همراه کارشناسان مربوطه و نیز نماینده محترم شهرداری از مدرسه شهید اکبرلو بازدید به عمل آوردند.

 در این بازدید، ضمن بررسی اقدامات اولیه انجام‌شده در مدرسه، موضوعاتی همچون فضا سازی حیاط و دیوار نویسی مدرسه با مضامین فرهنگی و جمعیتی و نیز آماده‌سازی اتاق مادر و کودک مورد بررسی و هماهنگی قرار گرفت.

 دکتر زینی وند با قدردانی از تلاش‌های مدیریت و همکاران مدرسه، بر اهمیت نقش مدارس در نهادینه‌سازی فرهنگ حمایت از خانواده و جمعیت تأکید نمود. همچنین مقرر شد عملیات نقاشی و دیوارنویسی با همکاری شهرداری و مشارکت دانش‌آموزان به‌زودی آغاز شود. این بازدید گامی مؤثر در مسیر ایجاد محیطی پویاخانواده‌محور در مدرسه شهید اکبرلو به شمار می‌آید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 167889
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن