• تاریخ انتشار : 1404/12/17 - 00:15
  • بازدید : 6
  • تعداد بازدید : 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

بازدید دکتر زینی‌وند از نمازخانه شبکه بهداشت پاکدشت و ارزیابی روند تجهیز در شرایط بحرانی

در روز شنبه، شانزدهم اسفندماه ۱۴۰۴، دکتر زینی‌وند، با هدف بررسی روند تجهیز و میزان آمادگی نمازخانه شبکه بهداشت شهرستان پاکدشت، از این مجموعه بازدید کردند. 

این بازدید در شرایطی صورت گرفت که بنا بر تحولات اخیر و فضای بحرانی ناشی از وضعیت جنگی پیش‌آمده، ضرورت ارتقای توان خدمت‌رسانی نهادهای بهداشتی و درمانی بیش از پیش احساس می‌شود.

در جریان این بازدید، دکتر زینی‌وند، بر اهمیت آماده‌سازی زیرساخت‌های حیاتی از جمله فضاهای امن و چندمنظوره تأکید نمود تا این اماکن بتوانند در مواقع اضطراری، مأمن و پایگاهی برای ارائه خدمات بهداشتی، مراقبتی و حمایتی به مردم شریف شهرستان پاکدشت باشند.

ایشان همچنین، تجهیز کامل نمازخانه به امکانات لازم برای شرایط بحرانی را «نمادی از آمادگی و همبستگی در خدمت به سلامت و آرامش مردم دانست» و افزودند: «در هر شرایطی، سلامت مردم و حفظ آرامش عمومی، نخستین اولویت ما خواهد بود.»

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 168532
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن