• تاریخ انتشار : 1404/08/11 - 08:39
  • بازدید : 8
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

پلمب مطب تخصصی زنان و زایمان متخلف در پاکدشت

در پی نظارت‌های مستمر و پیگیری‌های دقیق کارشناسان نظارت بر درمان، روز شنبه ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴ یک مطب تخصصی زنان و زایمان در این شهرستان به‌دلیل اقدام به انجام عمل سقط جنین و تخلف آشکار از قانون «جوانی جمعیت» کشور، با دستور مراجع ذی‌صلاح پلمب و پزشک متخلف با همکاری نیروهای پلیس امنیت شهرستان دستگیر شد.

 ⭕️ دکتر زینی‌وند، مدیر شبکه بهداشت و درمان پاکدشت، با اعلام این خبر تأکید کرد: «هرگونه اقدام یا حتی مشاوره در جهت سقط جنین، مصداق تخلف قانونی و شرعی است و شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت با قاطعیت کامل و بدون هیچ‌گونه اغماض با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. حفظ حرمت حیات انسانی و صیانت از قانون جوانی جمعیت، وظیفه‌ای شرعی، ملی و انسانی است که از آن کوتاه نخواهیم آمد.»

 وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری پلیس امنیت شهرستان، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی در حوزه سلامت، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ به وزارت بهداشت اطلاع دهند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 163105
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن