روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت
نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در اماکن تهیه و فروش مواد خوراکی
دوشنبه اول فروردین 1401 و در راستای نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید ۱۹ فعاللیت ها به شرح ذیل توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گرفت.

دوشنبه اول فروردین 1401 و در راستای نظارت و اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید ۱۹ فعاللیت ها به شرح ذیل توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گرفت.
۱_تعداد کل بازرسی از اماکن بین راهی تهیه و توزیع : ۵۸ مورد
۲ _تعداد بازدید از اماکن عمومی ۳ مورد
۳_ ۳۹ کیلو معدومی موادغذایی فاسد
۴_۳ مورد نمونه برداری میکروبی اب و ۷ مورد کلرسنجی از شبکه ابرسانی شهرستان پاکدشت
۵_استفاده از دستگاه پرتابل ۷ مورد
نظر