• تاریخ انتشار : 1400/12/17 - 13:46
  • بازدید : 93
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

کسب عنوان شبکه بهداشت بهره ور در بین شبکه های بهداشت دانشگاه شهید بهشتی

روز دوشنبه 16 اسفند ماه 1400 و طی برگزاری اولین جشنواره دانشگاه بهره ور در دانشگاه شهید بهشتی ، شبکه بهداشت و درمان پاکدشت توانست به همت پرسنل کوشا و تلاشگر این شبکه و تحت مدیریت جناب آقای دکتر زینی وند موفق به کسب لوح زرین و مقام اول شبکه بهداشت بهره ور را در بین شبکه ها و مراکز دانشگاه شهید بهشتی گردد .

 

         روز دوشنبه 16  اسفند ماه 1400  و طی برگزاری اولین جشنواره دانشگاه بهره ور در دانشگاه شهید بهشتی ، شبکه بهداشت و درمان پاکدشت توانست به همت پرسنل کوشا و تلاشگر این شبکه و تحت مدیریت جناب آقای دکتر زینی وند موفق به کسب لوح زرین و مقام اول شبکه بهداشت بهره ور را در بین شبکه ها و مراکز دانشگاه شهید بهشتی گردد .

ضمن انتشار این خبر در شهرستان ، جناب آقای مهندس بشیری نماینده محترم مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی این موفقیت را به آقای دکتر زینی وند و همکاران شبکه بهداشت و درمان پاکدشت تبریک گفتند .

متن پیام به شرح ذیل است :

جناب آقای دکتر زینی وند

ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

چشم مردم شهیدپرور ایران به مسئولانی دوخته شده است که با تمام وجود و احساس تعهد و مسئولیت نسبت به جامعه در راستای رفع مشکلات مردم و با توکل به الطاف بیکران خداوندی و ایمان و اعتماد به تعهد و توانمندی همکاران خود در این مسیر قدم بر می دارند . پس از کسب افتخارات بزرگ در ارائه خدمات شایسته به جامعه ، بدین وسیله کسب مقام نخست در اولین جشنواره دانشگاه بهره ور را به شما و همکاران و پرسنل خدوم شبکه بهداشت و درمان پاکدشت تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون شما و همه خدمتگزاران به مردم را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم .

  • گروه خبری : خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 114488
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن