روابط عمومی شبکه بهداشت پاکدشت
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو ویژه اصناف شهرستان
با توجه به اهمیت آگاهیرسانی در خصوص بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان، بهویژه در فصل گرما و افزایش فعالیتهای دامداری و عرضه گوشت، جلسه آموزشی با محوریت بیماری تب کریمه کنگو ویژه اصناف شهرستان برگزار شد.
این جلسه روز دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ با حضور جمعی از فعالان صنفی در حوزه گوشت و فرآوردههای دامی، توسط کارشناس واحد بیماریهای واگیر ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار گردید. در این نشست، اطلاعات مهمی در خصوص نحوه انتقال بیماری، علائم بالینی، راههای پیشگیری، اصول ایمنی در ذبح دام، نحوه نگهداری و توزیع گوشت سالم، و اهمیت استفاده از وسایل حفاظت فردی ارائه شد.
هدف از این برنامه، ارتقای سطح آگاهی صنوف در معرض خطر و کاهش موارد ابتلا به بیماری از طریق رعایت موازین بهداشتی و انتقال آموزشهای صحیح به دیگر همکاران صنفی بود. استقبال خوب اصناف و مشارکت فعال آنان نویدبخش همکاری مؤثر برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در سطح شهرستان است.
نظر