• تاریخ انتشار : 1405/05/14 - 23:48
  • بازدید : 12
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای توسعه زیرساخت‌های شبکه و آماده‌سازی محل جدید استقرار واحدها

شتاب‌بخشی به آماده‌سازی محل جدید مراکز با جانمایی تجهیزات و استقرار نیروها

دکتر زینی‌وند، مدیر شبکه، روز چهارشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۵ با حضور در محل اجرای پروژه‌های عمرانی، روند آماده‌سازی محل جدید، جانمایی تجهیزات و استقرار نیروها را بررسی کرد و بر تسریع در تکمیل زیرساخت‌های لازم برای انتقال و ارائه مطلوب خدمات تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه، دکتر زینی‌وند روز چهارشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۵ در محل اجرای پروژه‌های عمرانی شبکه حضور یافت و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات انجام‌شده برای آماده‌سازی فضای جدید قرار گرفت.

در این برنامه، روند جانمایی تجهیزات، استقرار نیروها و آماده‌سازی فضاهای اداری و خدماتی مورد بررسی قرار گرفت و هماهنگی‌های لازم برای تکمیل عملیات اجرایی و انتقال واحدها انجام شد.

مدیر شبکه با تأکید بر اهمیت تکمیل به‌موقع پروژه، توسعه زیرساخت‌های فیزیکی را گامی مؤثر در ارتقای کیفیت خدمات سلامت دانست و بر هم‌افزایی واحدهای اجرایی، رفع موانع احتمالی و تسریع در آماده‌سازی محل جدید تأکید کرد.

این اقدام در راستای فراهم‌سازی بستر مناسب برای استقرار واحدها، افزایش بهره‌وری، بهبود فرآیندهای خدمت‌رسانی و ارتقای رضایتمندی مراجعان انجام شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 175648
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن