• تاریخ انتشار : 1404/03/13 - 08:10
  • بازدید : 18
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت پاکدشت

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا ویژه اصناف شهرستان

با هدف ارتقای آگاهی‌های بهداشتی و پیشگیری از شیوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا، جلسه آموزشی ویژه اصناف فعال در حوزه مواد غذایی روز یکشنبه ۱۱خرداد ۱۴۰۴ با حضور جمعی از صنوف مختلف در محل ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

 در این جلسه که توسط کارشناس واحد بیماری‌های واگیر ارائه گردید، موضوعاتی از قبیل راه‌های انتقال بیماری‌هایی مانند وبا، اسهال‌های عفونی و هپاتیت A مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اصول بهداشت فردی، نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی، استفاده از آب سالم، شست‌وشوی دست‌ها، رعایت زنجیره سرد، و کنترل بهداشتی محیط‌های عرضه غذا برای شرکت‌کنندگان تشریح شد.

 این برنامه با استقبال خوب اصناف روبه‌رو شد و فرصتی فراهم کرد تا فعالان این حوزه با اطلاعات کاربردی و به‌روز در زمینه بهداشت مواد غذایی آشنا شده و در راستای حفظ سلامت عمومی جامعه گام‌های مؤثری بردارند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 157085
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن