روابط عمومی شبکه بهداشت پاکدشت
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا ویژه اصناف شهرستان
با هدف ارتقای آگاهیهای بهداشتی و پیشگیری از شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا، جلسه آموزشی ویژه اصناف فعال در حوزه مواد غذایی روز یکشنبه ۱۱خرداد ۱۴۰۴ با حضور جمعی از صنوف مختلف در محل ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
در این جلسه که توسط کارشناس واحد بیماریهای واگیر ارائه گردید، موضوعاتی از قبیل راههای انتقال بیماریهایی مانند وبا، اسهالهای عفونی و هپاتیت A مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اصول بهداشت فردی، نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی، استفاده از آب سالم، شستوشوی دستها، رعایت زنجیره سرد، و کنترل بهداشتی محیطهای عرضه غذا برای شرکتکنندگان تشریح شد.
این برنامه با استقبال خوب اصناف روبهرو شد و فرصتی فراهم کرد تا فعالان این حوزه با اطلاعات کاربردی و بهروز در زمینه بهداشت مواد غذایی آشنا شده و در راستای حفظ سلامت عمومی جامعه گامهای مؤثری بردارند.
نظر