• تاریخ انتشار : 1402/02/10 - 14:09
  • بازدید : 289
  • تعداد بازدید : 281
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

برپایی همایش جوانی جمعیت و سالمندی سالم

همایش جوانی جمعیت و سالمندی سالم در دومین روز هفته سلامت و با همکاری فرمانداری شهرستان برگزار شد .

 روز یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 در دومین  روز از هفته سلامت متناسب با روز شمار،  همایش جوانی جمعیت و سالمندی سالم در سالن اجتماعات فرمانداری جهت 110 نفر از نمایندگان ادارات، پیامگذاران سلامت ، مربیان بهداشت آموزش و پرورش، رابطین سلامت محله و ..... برگزار گردید. طی این جلسه ابتدا آقای دکتر زینی وند ضمن خوش آمدگویی به مدعوین به بیماریهای مزمن و اهمیت هفته سلامت  و روزشمار این هفته اشاره نمودند.

سپس آقای دکتر احمد مهری (اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) در خصوص جوانی جمعیت و فرزند آوری و نکات مهم سلامت دوران سالمندی، ورزش ، تغذیه ، افسردگی، بیماریهای مزمن و .... صحبت نمودند. در ادامه آقای دکتر اردستانی فرماندار شهرستان نیز به اهمیت هفته سلامت و موضوع فرزند آوری و جوانی جمعیت و سالمندی سالم اشاره نمودند.

در طی مراسم با برپایی میز خدمت جوانی جمعیت و ارائه خدمات (غربالگری قند و فشارخون) جهت کلیه شرکت کنندگان توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان انجام گرفت و در پایان رسانه های آموزشی مرتبط با جوانی جمعیت و فرزند آوری و اطلاع رسانی بروشور دانشگاه سالمندی بین مدعوین انجام گردید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 125702
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن