• تاریخ انتشار : 1401/02/17 - 12:30
  • بازدید : 90
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت

برپایی جشنواره میان وعده سالم

شنبه 17اردیبهشت سال1401 به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت ونقش واهمیت مصرف میان وعده سالم در سلامتی جسمی وکارکرد ذهنی پرسنل ، واحد بهبود تغذیه جشنواره ای با عنوان" میان وعده سالم" برگزار نمود.در این جشنواره که با حضور جناب آقای دکتر زینی وند ودکتر حاجتی و چندی از پرسنل شبکه بهداشت ودرمان برگزار شد میان وعده های تهیه شده پرسنل توسط کارشناس تغذیه بررسی وچک لیست مربوطه تکمیل گردید و4 میان وعده سالم از نظر معیارهای تغذیه ای انتخاب شدند.

شنبه 17اردیبهشت سال1401 به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت ونقش واهمیت مصرف میان وعده سالم  در سلامتی جسمی وکارکرد ذهنی پرسنل ، واحد بهبود تغذیه جشنواره ای با عنوان" میان وعده سالم" برگزار نمود.در این جشنواره که با حضور جناب آقای دکتر زینی وند ودکتر حاجتی و چندی از پرسنل شبکه بهداشت ودرمان برگزار شد میان وعده های تهیه شده پرسنل توسط کارشناس تغذیه بررسی وچک لیست مربوطه تکمیل گردید و4 میان وعده سالم از نظر معیارهای تغذیه ای انتخاب شدند.همچنین در ادامه کارشناس تغذیه ستادی آموزش درخصوص اهمیت مصرف میان وعده ها در محل کار و معرفی میان ودعده های سالم جهت پرسنل را ارائه دادند.

 

 

 نحوه داوری در مسابقه به این صورت بود که امتیازات از ۲۰حساب می‌شد

10امتیاز مرتبط با سلامت تغذیه ای

۵امتیاز تزئینات

۵امتیاز مزه

و در آخر جهت انتخاب برندگان نهایی جمع بندی نظرات عمومی هم لحاظ می‌شد

در قسمت تغذیه سالم مواد غذایی از نظر وجود سه درشت مغذی لازم برای بدن یعنی کربوهیدرات، پروتئین ها و چربی ها بررسی می‌شد . در ادامه به وجود کربوهیدرات پیچیده ، پروتئین های با کیفیت بیولوژیکی بالا ، استفاده از چربی های مفید توجه می‌شد

همچنین استفاده از گروه های غذایی مختلف لبنیات ، نان و غلات ، سبزیجات ، میوه جات در نحوه امتیاز دهی لحاظ می‌شد

علاوه بر این موارد به نحوه پخت جهت حفظ ریز مغذی ها و ویتامین ها هم توجه می‌شد . امتیاز سلامت تغذیه ای توسط کارشناس تغذیه و رژیم درمانی انجام شد و امتیازات مربوط به مزه و تزئینات توسط ریاست و معاونت محترم شبکه داوری شدند. تک تک موارد توسط کارشناس تغذیه و رژیم درمانی با هدف آموزش انتخاب میان وعده غذایی سالم برای افراد حاضر به تفصیل بیان شد.

 

 

  • گروه خبری : خبر,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 116554
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن