1_ خانم مهندس کتایون گلپرور کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی

مدرک تحصیلی:لیسانس تغذیه

2_خانم مهندس مریم حاجی زاده کارشناس نظارت بر مواد غذایی

مدرک تحصیلی:مهندسی کشاورزی _علوم و صنایع غذایی

3-خانم مهندس شکوفه طالبی کارشناس نظارت بر مواد غذایی

مدرک تحصیلی:لیسانس علوم و صنایع غذایی

4-خانم مهندس ثریا رهبر کارشناس نظارت بر مواد غذایی

مدرک تحصیلی: لیسانس علوم و صنایع غذایی

  

واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

واحد نظارت بر مولاد غذایی به مراجعین خود که عموما مدیران کارخانه ها و مسئولین فنی  و مدیران تولید می باشد به صورت ذیل اطلاع رسانی می نماید :

1- نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع :

انجام مشاورات حضوری و تلفنی در خصوص امور مربوط به کارخانجات در غالب بخشنامه ها و دستورالعملها(شامل دستورالعملهای بهداشتی و قوانین و مقررات کاری مورد نیاز ، مراحل دریافت پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت و مسئول فنی) – تمدید پروانه های ساخت – بررسی مدارک مربوط به صدور و تمدید و اصلاح پروانه های ساخت، بهره برداری، مسئول فنی –بررسی مدارک مربوط به ظرفیت خالی و نام تجاری دوم

2-مقررات مورد عمل و مراحل انجام کار:

-کنترل کیفی کارخانجات و کارگاههای تخت پوشش شبکه

 –تطابق فرمولاسیون مواد تولیدی با استانداردهای ملی

-کنترل وضعیت بهداشتی محیط کار ، کارگران و محصولات تولیدی

-استاندارد بودن مواد اولیه مصرفی

-نمونه برداری از محصولات تولیدی

سایر وظایف این واحد نیز به شرح ذیل می باشد:

3- شناسایی واحدهای غیر مجاز و پیگیری قانونی پرونده مربوط به آنها

4-رسیدگی به شکایات

5-ارسال مدارک مربوط به کلیه مجوزهای بهداشتی(پروانه بهره برداری- ساخت- مسئول فنی- ظرفیت خالی- و....)

6_بازدید ،بازرسی و پیگیری درخواست ها و همچنین نمونه برداری به صورت دوره ای ویا به درخواست مدیر عامل از کلیه واحدهای غذایی و آرایشی

7_بازدید و بازرسی فروشگاههای آرایشی و بهداشتی و بررسی طرح اصالت و سلامت و پیگیری و مبارزه با قاچاق کال

ا8_پیگیری و رسیدگی به قاچاق کالا

4_تکمیل چک لیست ارزشیابی PRPs9  جهت کلیه واحد های تولیدی

 

واحد نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

1-  خانم مهندس کتایون گلپرور کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

مدرک تحصیلی:لیسانس تغذیه

2- خانم مهندس مریم حاجی زاده کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

مدرک تحصیلی: فوق لیسانس صنایع غذایی

3- خانم مهندس معصومه دلفانی کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

مدرک تحصیلی: لیسانس صنایع غذایی

4- آقای مهندس سعید قدیمی کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

مدرک تحصیلی: لیسانس صنایع غذایی

 

وظایف

واحد نظارت بر مواد غذایی به مراجعین خود که عموما مدیران کارخانجات و کارگاه ها و مسئولین فنی و مدیران تولید می باشد به صورت ذیل اطلاع رسانی می نماید :

نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع :

1- انجام مشاوره های حضوری و تلفنی در خصوص امور مربوط به کارخانجات در قالب بخشنامه ها و دستورالعملها(شامل دستورالعملهای بهداشتی و قوانین و مقررات کاری مورد نیاز ، مراحل دریافت پروانه ساخت و مسئول فنی و انجام ثبت منبع) –تمدید پروانه های ساخت – بررسی مدارک مربوط به صدور و تمدید و اصلاح پروانه های ساخت،بررسی مدارک مربوط به ظرفیت خالی و نام تجاری دوم

2_مقررات مورد عمل و مراحل انجام کار:

-کنترل کیفی کارخانجات و کارگاههای تحت پوشش شبکه

 –تطابق فرمولاسیون مواد تولیدی با استانداردهای ملی

-کنترل وضعیت بهداشتی محیط کار ، کارگران و محصولات تولیدی

-استاندارد بودن مواد اولیه مصرفی

-نمونه برداری از محصولات تولیدی

سایر وظایف این واحد نیز به شرح ذیل می باشد:

3_  شناسایی واحدهای غیر مجاز و پیگیری قانونی پرونده مربوط به آنها

4_ رسیدگی به شکایات

5_ ارسال مدارک مربوط به کلیه مجوزهای بهداشتی(پروانه ساخت- مسئول فنی- ظرفیت خالی- و....)

6_  بازدید ،بازرسی و پیگیری درخواست ها و همچنین نمونه برداری به صورت دوره ای ویا به درخواست مدیر عامل از کلیه واحدهای غذایی و آرایشی

7_  نمونه برداری پیرو برنامه برنامه عملیاتی(پایش میزان قند و نمک و اسیدهای چرب ترانس و میزان آهن در آرد های غنی شده

8_  بازدید و بازرسی فروشگاههای آرایشی و بهداشتی و بررسی طرح اصالت و سلامت و پیگیری و مبارزه با قاچاق کالا

9_ تشکیل کمیته های فرعی قاچاق کالا و اقلام سلامت محور

10- انجام بازدید از فروشگاه های سطح عرضه در قالب گشت های مشترک با اداره تعزیرات، پلیس آگاهی، اداره صمت و اتاق اصناف شهرستان

 

فایل ها