1_ خانم مهندس کتایون گلپرور کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی
مدرک تحصیلی:لیسانس تغذیه
2_خانم مهندس مریم حاجی زاده کارشناس نظارت بر مواد غذایی
مدرک تحصیلی:مهندسی کشاورزی _علوم و صنایع غذایی
3-خانم مهندس شکوفه طالبی کارشناس نظارت بر مواد غذایی
مدرک تحصیلی:لیسانس علوم و صنایع غذایی
4-خانم مهندس ثریا رهبر کارشناس نظارت بر مواد غذایی
مدرک تحصیلی: لیسانس علوم و صنایع غذایی
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
واحد نظارت بر مولاد غذایی به مراجعین خود که عموما مدیران کارخانه ها و مسئولین فنی و مدیران تولید می باشد به صورت ذیل اطلاع رسانی می نماید :
1- نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع :
انجام مشاورات حضوری و تلفنی در خصوص امور مربوط به کارخانجات در غالب بخشنامه ها و دستورالعملها(شامل دستورالعملهای بهداشتی و قوانین و مقررات کاری مورد نیاز ، مراحل دریافت پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت و مسئول فنی) – تمدید پروانه های ساخت – بررسی مدارک مربوط به صدور و تمدید و اصلاح پروانه های ساخت، بهره برداری، مسئول فنی –بررسی مدارک مربوط به ظرفیت خالی و نام تجاری دوم
2-مقررات مورد عمل و مراحل انجام کار:
-کنترل کیفی کارخانجات و کارگاههای تخت پوشش شبکه
–تطابق فرمولاسیون مواد تولیدی با استانداردهای ملی
-کنترل وضعیت بهداشتی محیط کار ، کارگران و محصولات تولیدی
-استاندارد بودن مواد اولیه مصرفی
-نمونه برداری از محصولات تولیدی
سایر وظایف این واحد نیز به شرح ذیل می باشد:
3- شناسایی واحدهای غیر مجاز و پیگیری قانونی پرونده مربوط به آنها
4-رسیدگی به شکایات
5-ارسال مدارک مربوط به کلیه مجوزهای بهداشتی(پروانه بهره برداری- ساخت- مسئول فنی- ظرفیت خالی- و....)
6_بازدید ،بازرسی و پیگیری درخواست ها و همچنین نمونه برداری به صورت دوره ای ویا به درخواست مدیر عامل از کلیه واحدهای غذایی و آرایشی
7_بازدید و بازرسی فروشگاههای آرایشی و بهداشتی و بررسی طرح اصالت و سلامت و پیگیری و مبارزه با قاچاق کال
ا8_پیگیری و رسیدگی به قاچاق کالا
4_تکمیل چک لیست ارزشیابی PRPs9 جهت کلیه واحد های تولیدی
واحد نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
1- خانم مهندس کتایون گلپرور کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
مدرک تحصیلی:لیسانس تغذیه
2- خانم مهندس مریم حاجی زاده کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
مدرک تحصیلی: فوق لیسانس صنایع غذایی
3- خانم مهندس معصومه دلفانی کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
مدرک تحصیلی: لیسانس صنایع غذایی
4- آقای مهندس سعید قدیمی کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
مدرک تحصیلی: لیسانس صنایع غذایی
وظایف
واحد نظارت بر مواد غذایی به مراجعین خود که عموما مدیران کارخانجات و کارگاه ها و مسئولین فنی و مدیران تولید می باشد به صورت ذیل اطلاع رسانی می نماید :
نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع :
1- انجام مشاوره های حضوری و تلفنی در خصوص امور مربوط به کارخانجات در قالب بخشنامه ها و دستورالعملها(شامل دستورالعملهای بهداشتی و قوانین و مقررات کاری مورد نیاز ، مراحل دریافت پروانه ساخت و مسئول فنی و انجام ثبت منبع) –تمدید پروانه های ساخت – بررسی مدارک مربوط به صدور و تمدید و اصلاح پروانه های ساخت،بررسی مدارک مربوط به ظرفیت خالی و نام تجاری دوم
2_مقررات مورد عمل و مراحل انجام کار:
-کنترل کیفی کارخانجات و کارگاههای تحت پوشش شبکه
–تطابق فرمولاسیون مواد تولیدی با استانداردهای ملی
-کنترل وضعیت بهداشتی محیط کار ، کارگران و محصولات تولیدی
-استاندارد بودن مواد اولیه مصرفی
-نمونه برداری از محصولات تولیدی
سایر وظایف این واحد نیز به شرح ذیل می باشد:
3_ شناسایی واحدهای غیر مجاز و پیگیری قانونی پرونده مربوط به آنها
4_ رسیدگی به شکایات
5_ ارسال مدارک مربوط به کلیه مجوزهای بهداشتی(پروانه ساخت- مسئول فنی- ظرفیت خالی- و....)
6_ بازدید ،بازرسی و پیگیری درخواست ها و همچنین نمونه برداری به صورت دوره ای ویا به درخواست مدیر عامل از کلیه واحدهای غذایی و آرایشی
7_ نمونه برداری پیرو برنامه برنامه عملیاتی(پایش میزان قند و نمک و اسیدهای چرب ترانس و میزان آهن در آرد های غنی شده
8_ بازدید و بازرسی فروشگاههای آرایشی و بهداشتی و بررسی طرح اصالت و سلامت و پیگیری و مبارزه با قاچاق کالا
9_ تشکیل کمیته های فرعی قاچاق کالا و اقلام سلامت محور
10- انجام بازدید از فروشگاه های سطح عرضه در قالب گشت های مشترک با اداره تعزیرات، پلیس آگاهی، اداره صمت و اتاق اصناف شهرستان