دوشنبه ٢٤ خرداد ١٤٠٠ -
1 2

شنبه 24/8/99 – روز جهانی دیابت : نقش خود مدیریتی در کنترل بیماری دیابت یکشنبه 25/8/99 – پرستار و دیابت : نقش پرستاران در شناسایی و کنترل دیابت دوشنبه 26/8/99 – انسولین و دیابت : صد سالگی انسولین سه شنبه 27/8/99 – پیشگیری از دیابت : نقش بهورز، مراقب سلامت و سفیران سلامت در آموزش پیشگیری و کنترل دیابت چهارشنبه 28/8/99 – خود مراقبتی دیابت : نقش تکنولوژی در خودمراقبتی و کنترل دیابت پنجشنبه 29/8/99 – شیوه زندگی و دیابت : نقش تغذیه سالم و فعالیت بدنی در پیشگیری و کنترل دیابت جمعه 30/8/99 – پاندمی کووید 19و دیابت : نقش کنترل مطلوب دیابت در کاهش خطر عوارض کووید
منو اصلی

بد رفتاری های کودکان و کنترل اضطراب آن ها در دوران کرونا

بازدید این صفحه : 972
 بازدید امروز : 555
 کل بازدید : 4293917
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 3.28

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
کارگاه احیای پایه کودکان و شیرخواران در شبکه بهداشت و درمان پاکدشت برگزارشد.
چهارشنبه 5 و پنجشنبه 6 خردادماه 1400 کارگاه احیای پایه کودکان و شیرخواران، با رعایت پروتکل های بهداشتی و در جهت آموزش بهورزان در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان پاکدشت برگزارشد. در این کارگاه در مورد پیشگیری از ایست های قلبی تنفسی- ABC یا CAB- ترتیب احیای پایه برای احیاگر غیرحرفه ای – انسداد راه هوایی با جسم خارجی و غرق شدگی توسط کارشناسان اورژانس 115 آموزش داده شد و تمرین عملی توسط شرکت کنندگان انجام گردید.
 ١٢:٣٥ - شنبه ٨ خرداد ١٤٠٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
بازرسان وزارت بهداشت از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان پاکدشت بازدید نمودند.
شنبه 1 اردیبهشت ماه 1400 بازرسان وزارت بهداشت از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان پاکدشت واقع در بلوار علی ابن ابی طالب (ع) ورزشگاه علی ابن ابی طالب بازدید نمودند. دکتر رهبر به همراه دکتر میراولیائی از وزارت بهداشت و درمان و سرکارخانم ها عبادی و فرنوش از معاونت امور بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان پاکدشت بازدید نمودند.
 ١١:٤٨ - يکشنبه ٢ خرداد ١٤٠٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت به مناسبت هفته ملی جمعیت
دکتر زینی وند ضمن گرامیداشت هفته ملی جمعیت (از ۳۰ اردیبهشت ماه لغایت ۵خرداد ماه) اظهار داشتند جمعیت متعادل، سالم، تحول گرا و مولد از مهمترین عوامل پویایی و اقتدار ملت‌ها و توسعه کشور می باشد و سیاست های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری در جهت جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سال های گذشته ابلاغ گردیده است. بالابودن کمیت جمعیت در رشد و توسعه آینده کشور حائز اهمیت بسیاری است؛ در عین حال اهمیت کیفیت جمعیت نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
 ١٠:٥٥ - شنبه ١ خرداد ١٤٠٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان پاکدشت افتتاح شد.
یکشنبه 26 اردیبهشت ماه 1400 مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا، در محل سالن های ورزشی علی ابن ابی طالب(ع)در شهرستان پاکدشت افتتاح شد. آئین افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با حضور یوسفی جمارانی فرماندار، شیرازی معاون سیاسی انتظامی فرماندار، خانی بخشدار مرکزی، حاج آقا رحیمی رئیس دفتر امام جمعه، سرگرد حسینی جانشین سپاه حضرت ثامن الحجج(ع)، کاظم زاده رئیس جمعیت هلال احمر، تاجیک شهردار پاکدشت، میرقاسمی رئیس اداره آموزش و پروش پاکدشت و دکتر زینی وند مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر حاجتی معاون بهداشتی و سایر مسئولین شهرستان، در محل سالن های ورزشی علی ابن ابی طالب(ع)در شهرستان پاکدشت افتتاح شد.
 ١١:٤٣ - دوشنبه ٢٧ ارديبهشت ١٤٠٠ - نظرات : ١متن کامل >>
مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان پاکدشت آماده بهره برداری شد.
دکتر زینی وند از همکاران مرکز غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج و آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید اشرفی اصفهانی تقدیر نمودند.
جلسه آموزشی پیشگیری ازبیماری کووید19 در راستای اجرای طرح هرخانه یک پایگاه سلامت جهت پرسنل و دانشجویان دانشگاه پولادپیچ کار برگزارشد.
دسترسی
سايت نهاد رهبري
ايران الكترونيكي
مدیریت فناوری اطلاعات شبکه بهداشت پاکدشت

عنوان

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران -افسریه - بزرگراه امام رضا (ع) - پاکدشت - میدان شهداء گمنام - روبروی اداره پست - شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
تلفن : 36023110- 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.