چهارشنبه ٠٤ خرداد ١٤٠١ -

منو اصلی
صفحه اصلي > نمایش اخبار

انجام بازدیدهای دوره ای مسئولین از مراکز محیطی
دوشنبه 2 خرداد 1401 پیرو بازدیدهای دوره ای مسئولین شبکه بهداشت و درمان پاکدشت از مراکز ارائه دهنده خدمات آقای کریمی مسئول حراست به همراه آقای مهندس جدیدی مسئول امور عمومی از مراکز خدمات جامع سلامت روستایی کریم آباد و ابراهیم آباد و خانه بهداشت آفرین بازدید نمودند .
 دوشنبه ٢ خرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
هرس درختان مرکز خدمات جامع سلامت شریف آباد
دوشنبه 2 خرداد 1401 با توجه به ارزیابی انجام شده کارشناس مدیریت بحران و احتمال سقوط درخت بر روی ساختمان مرکز و مراجعین و با هدف جلوگیری از خسارات احتمالی جانی و مالی ضمن مکاتبه با شهرداری قسمتی از درخت مرکز شریف آباد که کج شده بود و احتمال شکسته شدن داشت قطع شد..
 دوشنبه ٢ خرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت
برگزاری یازدهمین کارگروه مشترک ستاد تنظیم بازار به میزبانی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت
یکشنبه 1 خرداد 1401 یازدهمین جلسه کارگروه اقدام مشترک ستااد تنظیم بازار شهرستان پاکدشت راس ساعت ۷:۳۰ روز به میزبانی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت برگزار گردید .
بازدید کارشناسان نظارت بر درمان از مراکز سطح شهر، 1 خرداد 1401
یکشنبه 1 خرداد 1401 کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان پاکدشت طی بازدید روتین از مرکز درمان سوء مصرف مواد تبسم رهایی فرون آباد و مجتمع پزشکی سامان واحد دندانپزشکی و پزشکی آن مراکز را ارزیابی نمودن . طی این بازدید که در جهت بررسی و پیگیری نواقص بازدیدهای قبلی انجام شد رعایت شیوه نامه ها نیز بررسی گردید .
بازدید کارشناسان شبکه بهداشت از داروخانه های سطح شهر اول خرداد 1401
یکشنبه 1 خرداد 1401 طی بازرسی کارشناسان نظارت بر امور دارویی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت از داروخانه های سطح شهر از یک داروخانه در منطقه مسکن مهر تعداد ۲۰قلم داروی تاریخ گذشته جمع آوری شد و جهت طی مراحل معدوم سازی اصولی به محل شبکه بهداشت انتقال یافت . در این خصوص به علت تخلف صورت گرفتی توسط داروخانه و احتمال آسیب جانی و جبران ناپذیر به هموطنان پرونده داروخانه خاطی به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.
ویزیت رایگان طلاب حوزه خواهران شهرستان پاکدشت
یکشنبه 1 خرداد 1401 و به مناسبت روز جهانی فشار خون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت شهید اشرفی اصفهانی با حضور در حوزه علمیه خواهران پاکدشت اقدام به انجام ویزیت رایگان خاهران طلبه این حوزه پرداختند .

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران -افسریه - بزرگراه امام رضا (ع) - پاکدشت - میدان شهداء گمنام - روبروی اداره پست - شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
تلفن : 36023110- 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.