واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
واحد نظارت بر مولاد غذایی به مراجعین خود که عموما مدیران کارخانه ها و مسئولین فنی و مدیران تولید می باشد به صورت ذیل اطلاع رسانی می نماید :
1- نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع :
انجام مشاورات حضوری و تلفنی در خصوص امور مربوط به کارخانجات در غالب بخشنامه ها و دستورالعملها(شامل دستورالعملهای بهداشتی و قوانین و مقررات کاری مورد نیاز ، مراحل دریافت پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت و مسئول فنی) – تمدید پروانه های ساخت – بررسی مدارک مربوط به صدور و تمدید و اصلاح پروانه های ساخت، بهره برداری، مسئول فنی –بررسی مدارک مربوط به ظرفیت خالی و نام تجاری دوم
2-مقررات مورد عمل و مراحل انجام کار:
-کنترل کیفی کارخانجات و کارگاههای تخت پوشش شبکه
–تطابق فرمولاسیون مواد تولیدی با استانداردهای ملی
-کنترل وضعیت بهداشتی محیط کار ، کارگران و محصولات تولیدی
-استاندارد بودن مواد اولیه مصرفی
-نمونه برداری از محصولات تولیدی
سایر وظایف این واحد نیز به شرح ذیل می باشد:
3- شناسایی واحدهای غیر مجاز و پیگیری قانونی پرونده مربوط به آنها
4-رسیدگی به شکایات
5-ارسال مدارک مربوط به کلیه مجوزهای بهداشتی(پروانه بهره برداری- ساخت- مسئول فنی- ظرفیت خالی- و....)
|