دوشنبه ٠٣ مهر ١٣٩٦ - 
1 2
 
آموزش
صفحه اصلي > واحد هاي ستادی > خانوادده , جمعیت و تغذیه > کاهش مصرف قند، نمک و چربی 
 
 

آموزش همگانی تغذیه با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی / اجرای بسیج ملی تغذیه از 29 آذرماه

بسیج ملی اطلاع رسانی و آموزش همگانی تغذیه با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار می شود.این برنامه از 29 آذر لغایت پایان دی ماه درسراسرکشور اجرا می شود ،هدف از بسیج تغذیه را اصلاح الگوی تغذیه ای با محوریت کاهش مصرف قند، نمک و چربی عنوان کرد و تغذیه ناسالم و مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده، بیشترین علت بروز اضافه وزن و چاقی است که موجب شیوع بیماری های غیرواگیر نظیر بیماری های قلبی، عروقی، برخی سرطان ها و دیابت شده است.

 با توجه به مطالعات سبدغذایی مطلوب که در سال 1391 انجام شد، براساس سبدمطلوب غذایی، مصرف روزانه 35 گرم روغن و چربی توصیه شده است؛ در حالی که در کشور ما سرانه مصرف 46 گرم است. متوسط مصرف نمک درکشور8/10 گرم می باشد که بیش از 2 برابر مقدار توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است . همچنین متوسط مصرف قندوشکر روزانه 66 گرم است که بسیاربیشتر از توصیه سازمان جهانی بهداشت است.

در حال حاضر در کشور ما روند بیماریهای غیر واگیر هشدار دهنده است. بیماری های قلبی عروقی علت اصلی مرگ افرادبالای 30سال است، شیوع دیابت درحدود 10% گزارش شده است و حدود 50% زنان و 39% مردان 15تا 64ساله درکشوردچاراضافه وزن و چاقی هستند؛ بنابراین برنامه ریزی در جهت فرهنگ سازی و آموزش همگانی تغذیه صحیح به منظور پیشگیری از بیماری های غیر واگیر حائز اهمیت است.

امید است با آموزش و اطلاع رسانی، الگوی تغذیه سالم در اختیار مردم قرار گیرد و بروز بیماری های غیر واگیر در کشور کاهش یابد.

دسترسی
 
 

 

پیوندها

 

 

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران -افسریه - بزرگراه امام رضا (ع) - پاکدشت - میدان شهداء گمنام - روبروی اداره پست - شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
تلفن : 36023110- 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
 
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.