يکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
 
 

 

واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

واحد نظارت بر مولاد غذایی به مراجعین خود که عموما مدیران کارخانه ها و مسئولین فنی  و مدیران تولید می باشد به صورت ذیل اطلاع رسانی می نماید :

1- نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع :

انجام مشاورات حضوری و تلفنی در خصوص امور مربوط به کارخانجات در غالب بخشنامه ها و دستورالعملها(شامل دستورالعملهای بهداشتی و قوانین و مقررات کاری مورد نیاز ، مراحل دریافت پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت و مسئول فنی) – تمدید پروانه های ساخت – بررسی مدارک مربوط به صدور و تمدید و اصلاح پروانه های ساخت، بهره برداری، مسئول فنی –بررسی مدارک مربوط به ظرفیت خالی و نام تجاری دوم

2-مقررات مورد عمل و مراحل انجام کار:

-کنترل کیفی کارخانجات و کارگاههای تخت پوشش شبکه

 –تطابق فرمولاسیون مواد تولیدی با استانداردهای ملی

-کنترل وضعیت بهداشتی محیط کار ، کارگران و محصولات تولیدی

-استاندارد بودن مواد اولیه مصرفی

-نمونه برداری از محصولات تولیدی

سایر وظایف این واحد نیز به شرح ذیل می باشد:

3- شناسایی واحدهای غیر مجاز و پیگیری قانونی پرونده مربوط به آنها

4-رسیدگی به شکایات

5-ارسال مدارک مربوط به کلیه مجوزهای بهداشتی(پروانه بهره برداری- ساخت- مسئول فنی- ظرفیت خالی- و....)

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران -افسریه - بزرگراه امام رضا (ع) - پاکدشت - میدان شهداء گمنام - روبروی اداره پست - شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت
تلفن : 36023110- 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
 
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.